26.01.2022

Міфи про їжу |Район здорової людини| ПОДКАСТ

Сучасний темп життя, офісні будні впливають на наше харчування. Фаст-фуди, їжа похапцем, перекуси, пізні вечері – яким чином все це впливає на наше самопочуття, та як залишатися здоровим за таких умов?

Про те, як запобігати захворюванню шлунку та кишківника в програмі «Район здорової людини» розповіла Наталія Олександрівна Ващиліна – завідувачка відділення гастроентерології Волинської обласної клінічної лікарні.

Прослухати повні подкасти проєкту: https://anchor.fm/cidmediagroup
Читайте більше на Район.Медицина: https://cutt.ly/ihViivU

Проєкт реалізований за підтримки за підтримки проекту USAID-Internews «Медійна програма в Україні».