Сб. Жов 31st, 2020

Експеримент ТСН: чи шкідлива мікрохвильовка для їжі та здоров’я

Поділіться записом

UA – Корисно чи все ж шкідливо? 73 роки з дня патентування мікрохвилівки минає, а дискусії на цю тему не втрачають актуальності. Деякі лікарі-гастроентерологи запевняють, що під час підігрівання їжі надвисокі частоти руйнують продукт, а він у свою чергу руйнує внутрішні органи людини. Науковці ж наочно демонструють, що шкоди нема. Випуск ТСН.19:30 за 8 жовтня 2018 року

RU – Полезно или же вредно? 73 года со дня патентования микроволновки проходит, а дискуссии на эту тему не теряют актуальности. Некоторые врачи-гастроэнтерологи утверждают, что во время подогрева пищи сверхвысокие частоты разрушают продукт, а он в свою очередь разрушает внутренние органы человека. Ученые же наглядно демонстрируют, что вреда нету. Выпуск ТСН.19:30 за 8 октября 2018 года

Залишити відповідь