Пт. Вер 18th, 2020

“Бренди України”: як херсонські фермери намагаються запатентувати місцеві кавуни

Поділіться записом

https://tsn.ua – Круглий, смугастий і надзвичайно солодкий. Херсонські фермери намагаються запатентувати місцевого кавуна. Завдяки унікальним ґрунтам, ягода виходить смачнішою ніж деінде. Тож продавці видають за херсонські – кавуни, вирощені по всій Україні. Тепер за допомогою Євросоюзу виробники спробують захистити власний продукт. Випуск ТСН.19:30 за 19 серпня 2020 року

https://tsn.ua/ru – Круглый, полосатый и чрезвычайно сладкий. Херсонские фермеры пытаются запатентовать местный арбуз. Благодаря уникальным свойствам почвы, ягода получается вкуснее чем где-либо. Таким образом продавцы выдают за херсонские – арбузы, выращенные по всей Украине. Теперь с помощью Евросоюза производители попытаются защитить собственный продукт. Выпуск ТСН.19:30 за 19 августа 2020 года

Залишити відповідь