26.09.2021

Бізнес на “прострочці”. Як українцям “впарюють” зіпсовану ковбасу? Факти тижня, 29.08

Московська, лікарська, салямі чи то сервелат! Яких тільки нині немає ковбас на магазинних полицях – очі розбігаються!

Ціновий діапазон на них теж досить широкий. Та чи вся продукція відповідає державним стандартам та як виявити фальсифікат – дивіться у сюжеті Валерії Черненко.

#ВалеріяЧерненко

Офіційний сайт “Фактів тижня”: http://faktu-week.ictv.ua/
Підписуйтесь на канал: http://www.youtube.com/channel/UCG26bSkEjJc7SqGsxoHNnbA?sub_confirmation=1
Факти тижня від ICTV на Facebook – https://www.facebook.com/faktyweek
ICTV ONLINE http://ictv.ua/ua/index/online

Залишити відповідь